21. mar, 2021

Bare litt til nå så...

Norge er stengt ned. Alle prøver fortsatt å lytte til de autoritære krefter. Vi forventes å adlyde, men det er ikke greit når de som setter reglene ikke følger dem selv. Det er jo slik at vi tar etter dem vi ser opp til,vi undersåtter, så nå lurer vi bare på hvor stor den neste smittebølgen blir. Skal dette aldri ende?

Jeg er nå så grundig lei for i over et år har jeg vært en villig disippel og handlet med munnbind, reist i butikken tidlig for å unngå hordene, ikke vært med venner og familie i  mange  hyggelige anledninger. Folk jeg har vært veldig glad for å kjenne har gått bort, og man har ikke fått tatt farvel. Alt dette er ting som kjennes på sjelen. Dette kan vi kalle virkelige problemer som vil merke oss alle over tid.

Konserter, kinobesøk, utstillinger, restaurantbesøk og mye mer, er det jeg vil kalle luksusproblemer i hverdagen og vi får ikke oppleve det nå, men kanskje kan vi snart få tilbake "normale" dager med innhold som nevnt over igjen dersom de som gir totalt blanke i å følge råd fra FHI, regjering mm kunne ta seg sammen, slik at vi kan stoppe dette.