Velkommen til min hjemmeside som hovedsaklig skal handle om mine fire hovedinteresser:

Natur, litteratur, mat og musikk 

En hovedtanke for meg i en verden som blir stadig mer forurenset, er at vi må kunne spise ren mat for å holde oss friske. Derfor tenker jeg at det vi selv kan dyrke, vil vi også ha mer kontroll på. Det er imponerende hvor mye man kan få ut av en liten jordlapp eller en balkong, ja til og med et par potter. Et aber er den korte sesongen vi har i Norge, men ved å velge riktig sort i forhold til dyrkingsssone og sykdomsresistens (skumle ord, ikke sant!) er man nærmere et vellykket resultat.

Litt om meg. Mitt navn er Hilde Monica Myrdam og jeg er en dame på 54  som omskolerte meg til gartner i voksen alder.  Foruten en genuin grøntinteresse fra barnsben av,så har jeg ca. 6 års erfaring fra gravsstell på kirkegård, planlegging, utplanting og stell av stauder, trær og sommerblomster på større og mindre anlegg.  

Etter en ulykke, fikk jeg nedsatt arbeidskapasitet, men er nå iferd med å ta tileggsutdanning som hagedesigner, samt at jeg jobber to dager i uken hos en blomsterhandler. Med tiden til hjelp håper på å kunne arbeide med noe grønt  igjen.Inntil da deler jeg av noen erfaringer både fra planteriket, litteraturens  og musikkens verden. Innimellom sper jeg på med en matoppskrift eller fler.